Varmt välkommen att skicka in en kostnadsfri offertförfrågan!

Mitt Dala Bygg ser framemot att hjälpa dig med ditt kommande byggprojekt. Vi är ett personligt byggföretag i Dalarna - som tycker att det är oerhört viktigt att våra kunder blir nöjda!

Vad säger våra kunder om oss snickare i Dalarna? 

Kundrecensionerna är tagna från Reco.se.
Recension från Christina K
Beställde montering av kök och har fått bra service. Då flera personer skulle jobba på en liten yta var det viktigt att planering fungerade mellan elektriker, vvs, golvslipare, köksleverantör, kund och snickare vilket jag upplever att det har gjort från Mitt Dala Bygg AB. De löser platsbyggda detaljer och hjälper kund med samordning. Har tidigare anlitat företaget för takarbete och nu köksrenovering, bara positivt intryck efter båda projekten.
Christina K
E
Tack för att du professionellt gick igenom allt med oss, slutresultatet på huset blev så fantastiskt fint och välbyggt. Nya soldäcket är över våra förväntningar stort tack till Fredrik på mitt dala bygg
Emma A
E
Mitt Dala Bygg AB gjorde en utbyggnad av vårt hus. De var seriösa och gjorde ett noggrant jobb utan att lämna bygget och åka på andra uppdrag emellan. De kom även med egna idéer när vi själva körde fast lite och följde upp efter avslutat jobb för att se att vi var nöjda. Superduktiga killar som varmt rekommenderas.
Emma L