Så går en köksrenovering till med vårt byggföretag i Dalarna

Vill du förnya och modernisera ditt kök kan du anlita ett professionellt byggföretag i Dalarna som kan hjälpa dig med din köksrenovering. Vi har skickliga och erfarna snickare som utför arbetet med stor noggrannhet så att du får exakt det dröm-kök som du längtar efter.

Köket är den plats som de allra flesta väljer att renovera först vilket säkerligen är för att köket är det rum i bostaden där man tillbringar mest tid tillsammans med familjen. I köket lagar man mat, äter måltider tillsammans, dricker kaffe med sina vänner, umgås och spelar spel med familjen och där barnen ofta väljer att göra sina läxor. Det gör att många vill ha ett funktionellt och snyggt kök som bidrar till en ökad hemtrivsel. När du planerar att göra om ditt kök kan du kontakta oss som är ett byggföretag i Dalarna som är experter på köksrenoveringar.

 

Så här utför vi en köksrenovering

När vi utför en köksrenovering så börjar vi alltid med att riva ut gamla inredningen som skåp och lådor. Vitvaror kasseras eller flyttas till ett närliggande rum tillsammans med köksmöbler. Därefter reparerar vi sprickor och håligheter i väggar, skrapar dörrkarmar, trösklar och socklar, om dessa inte ska bytas ut mot nya. Om det ska läggas en ny golvmatta eller annan golvbeklädnad görs detta nu och sedan täcks golvet in så att det inte blir skadat.

 

Därefter monterar vi den nya köksinredningen på ett noggrant och professionellt sätt. Sedan ska rörmokare och elektriker utföra sin del av arbetet och slutligen får målaren måla väggar, karmar och tak. Till sist monteras nya vitvaror in, armatur och strömbrytare. Efter att arbetet är avslutat genomför vi sedan en besiktning tillsammans med dig så att du är 100 % nöjd mer vårt arbete innan vi fakturerar.

 

ROT-avdrag vid köksrenovering i Dalarna

Som privatperson har du möjlighet att göra ett skatteavdrag som motsvarar 30 % av våra arbetskostnader. För att kunna använda dig av avdraget krävs det att du äger fastigheten, är myndig, att fastigheten är minst 5 år gammal och att du har betalat in minst motsvarande belopp i skatt. Avdraget gäller enbart för arbetskostnader och sker direkt på fakturan så att du slipper ligga ute med pengarna.

 

Boka ett personligt platsbesök

Mitt Dala Bygg är ett byggföretag i Dalarna som utför byggtjänster åt både företag och privatpersoner i hela Dalarna. Vi kan åta oss både mindre som större projekt i samband med att du ska bygga nytt, bygga till eller då du ska renovera. Våra yrkesutbildade snickare i Dalarna har en lång erfarenhet inom branschen och utför allt arbetet enligt gällande branschregler och med ett proffsigt resultat. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök så att vi kan inspektera ditt kök och höra dina önskemål, utan att du förbinder dig för något.