Om Snickare Dalarna

När du är i behov av snickerihjälp exempelvis då du ska göra ett takbyte, en tillbyggnad eller renovera din fastighet kan du med varm hand vända dig till oss snickare i Dalarna. Vi är ett företag som har utbildade och mycket erfarna hantverkare som kan ta oss an det mesta inom bygg.

Mitt Dala Bygg är ett byggföretag som utför alla typer av snickerier i Dalarna med omnejd. Vi har ett flertal mycket duktiga hantverkare som har en lång erfarenhet inom branschen. Vi utför både små som stora uppdrag åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi kan också åta oss hela entreprenader i samband med nybyggnation, ombyggnation, takbyten och renoveringar. Det innebär att du som beställare slipper ha kontakter med flera personer och istället bara har en kontaktperson som ansvarar för att projektet fortlöper enligt plan och budget.

När du söker snickare i Dalarna

Oavsett vilken typ av snickeriarbete som du vill få utfört kan vi erbjuda dig den hjälp du behöver. Vi snickare i Dalarna är utbildade och varit verksamma i branschen under många år och därmed klarar av alla typer av snickeriuppdrag. Vi kan hjälpa dig men renoveringar, träfasader, altan, garage, ombyggnationer och många andra tjänster inom bygg. Vi erbjuder dig alltid arbete till fasta priser och lämnar dessutom efter oss mycket generösa garantier. Dessutom offererar vi dig alltid konkurrenskraftiga priser.

 

Självklart har Mitt Dala Bygg F-skattesedel och uppfyller alla de krav som gäller för ROT-avdraget. Det innebär att när vi utför arbeten åt dig som privatperson kan du göra ett avdrag med 30 % på våra arbetskostnader. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med ROT-avdraget. Dessutom har vi alla de försäkringar som krävs för att du ska känna dig trygg då vi utför arbeten åt dig.


Kontakta oss

Om du behöver anlita en snickare i Dalarna eller behöver hjälp med annat inom bygg är du välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig i ditt byggprojekt. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett kostnadsfritt platsbesök där vi kan diskutera dina behov och lämna tips och råd. Därefter får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris. Vi lämnar alltid fast pris så att du alltid vet hur mycket ditt byggprojekt kommer att kosta innan vi påbörjar arbetet. Vi kan också hjälpa dig med ROT-avdraget vilket innebär att du kan göra ett avdrag på 30 procent på de arbetskostnader som vi fakturerar dig.