Välkommen till Mitt Dala Bygg!

Välkommen till Mitt Dala Bygg!

Vi är ett väletablerat byggföretag i Dalarna som finns för företag, privatpersoner & BRF:er.

Grundaren av Mitt Dala Bygg - Fredrik - har en gedigen erfarenhet av byggbranschen och har arbetat som snickare sedan skolan. Fredrik startade företag för han vill se en förändring inom industrin. Det är många oseriösa aktörer som bara vill göra snabba jobb, få pengar och aldrig mer höra av projektet. Mitt Dala Bygg vill att alla samarbeten ska vara ärliga, långsiktiga och att det ska vara tryggt hela vägen för kunden.

Vill du göra som Jan och ge din fastighet ett ordentligt lyft med en utbyggnad av oss på Mitt Dala Bygg? Kontakta oss - vi tar gladeligen emot stora som små byggprojekt.

Utbyggnad av huset. Mkt bra bemötande och väl utfört arbete. Talade om när de skulle komma och framförallt kom de när de skulle! Var otroligt noga med att jag skulle vara nöjd. Klagade på en vindskiva som slog sig vind efter någon månad, denna byttes ut direkt utan krusiduller! Kan med varm hand rekommendera dessa seriösa hantverkare! 
/ Jan L

Boka in ett kostnadsfritt platsbesök med professionell rådgivning inför ditt kommande byggprojekt - våra snickare i Dalarna ser framemot att höra ifrån dig!

Vi är din lokala snickare i Dalarna, kontakta oss!

Behöver du tips & rådgivning inför ditt kommande byggprojekt i Dalarnas län? Skriv in till oss via formuläret nedan - så kan vi berätta mer! Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök, offerter och ger den information du behöver för att känna dig trygg.

Vi är din lokala snickare i Dalarna, kontakta oss!

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben