Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

När man har eget hus finns det alltid saker som man vill förbättra och i vissa fall måste förbättra som exempelvis att byta avloppsrör i badrum, renovera fasaden och byta tak. Det mest populäraste renoveringsprojektet är att göra om i sitt kök eftersom det är det rum i bostaden där familjen oftast umgås. I köket vill man oftast ha ett luftig och ljus atmosfär med funktionell köksutrustning så att man effektivt kan laga mat och sedan avnjuta måltiderna tillsammans med familjen. När du är i behov av att renovera i din bostad kan du kontakta oss som är proffs på renoveringsarbeten.

 

Renoveringsarbeten i Dalarna

Våra snickare i Dalarna kan åta sig alla typer av renoveringsarbeten som exempelvis köksrenovering, totalrenovering och badrumsrenovering. Vi samarbetar med certifierade och behöriga hantverkare som exempelvis rörmokare och elektriker så att arbetet alltid utförs korrekt och enligt gällande branschregler. Vi utför även utvändig renovering som då du behöver renovera fastighetens fasad. Vi kan åta oss totalentreprenaden för ditt renoveringsprojekt vilket innebär att vi ansvarar för att arbetet utförs av behöriga hantverkare och med ett förstklassigt resultat. Det innebär också att du bara har en kontaktperson som löpande uppdaterar dig om status vilket gör att du sparar betydande med tid och administration. 


Fler tjänster vi utför

Vi är din lokala snickare i Dalarna, kontakta oss!

Behöver du tips & rådgivning inför ditt kommande byggprojekt i Dalarnas län? Skriv in till oss via formuläret nedan - så kan vi berätta mer! Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök, offerter och ger den information du behöver för att känna dig trygg.