Takbyte

Takbyte

Har ditt tak börjat läcka in, har du fått fuktskador på vinden eller är det bara dags att byta tak ska du alltid anlita professionella takläggare som utför arbetet korrekt så taket får en lång livslängd. Ett tak har normalt en livslängd på 20-40 år beroende på vilken takbeklädnad man har på taket. Dock har takets tätskikt endast en livslängd på 20-25 år. Det gör att även om taket i sig är helt så kan takets tätskikt vara ur funktion vilket bidrar till att det finns en risk för fuktskador. När du ska byta tak kan du kontakta oss som är experter på takläggning i Dalarna.

 

Takbyte i Dalarna

Om du planerar att byta tak kan du vända dig till oss som har snickare i Dalarna som alltid utför ett takbyte på ett säkert och korrekt sätt. Vi använder endast godkänt material och utför arbetet utifrån gällande branschregler så att taket får maximal hållfasthet och livslängd. Självklart lämnar vi även garantier på både arbete och material så att du kan vara trygg med ditt nya tak även efter att vi är färdiga. Kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök där vi kan diskutera ditt takbyte. Då kan vi också inspektera ditt tak och se vilka förutsättningar som råder för takbytet och därefter lämna en offert med ett rättvist pris för ditt takbyte. 


Fler tjänster vi utför

Vi är din lokala snickare i Dalarna, kontakta oss!

Behöver du tips & rådgivning inför ditt kommande byggprojekt i Dalarnas län? Skriv in till oss via formuläret nedan - så kan vi berätta mer! Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök, offerter och ger den information du behöver för att känna dig trygg.