Kontakta våra snickare på Mitt Dala Bygg!

Kontakta våra snickare på Mitt Dala Bygg!

Vi har yrkeskunniga och trevliga snickare - som satsar på en bra kunddialog.

Vi är idag åtta stycken kompetenta snickare - som alltid fokuserar på våra kunder främst. Tack Johan för din fina kundrecension. Kundrecensionen är tagen från Reco.se!

Seriösa snickare med kunden i fokus. Kvalitet med bra kundbemötande. Rekommenderas starkt. /Johan E

Vad kan vår byggfirma i Dalarna hjälpa dig med?

Våra snickare kan bistå dig med det mesta inom bygg och har en otroligt bred kompetensbas. Skriv in till oss via kontaktformuläret och få all information du behöver inför kommande nybyggnation, takbyte, altan, bad- eller våtrumsrenovering.

Vi åtar oss som sagt det mesta inom bygg - så tveka inte att kontakta oss snickare i Dalarna!

Vi är din lokala snickare i Dalarna, kontakta oss!

Behöver du tips & rådgivning inför ditt kommande byggprojekt i Dalarnas län? Skriv in till oss via formuläret nedan - så kan vi berätta mer! Vi erbjuder kostnadsfria platsbesök, offerter och ger den information du behöver för att känna dig trygg.

Vad säger våra kunder om oss snickare i Dalarna? 

Kundrecensionerna är tagna från Reco.se.
Recension från Christina K
Beställde montering av kök och har fått bra service. Då flera personer skulle jobba på en liten yta var det viktigt att planering fungerade mellan elektriker, vvs, golvslipare, köksleverantör, kund och snickare vilket jag upplever att det har gjort från Mitt Dala Bygg AB. De löser platsbyggda detaljer och hjälper kund med samordning. Har tidigare anlitat företaget för takarbete och nu köksrenovering, bara positivt intryck efter båda projekten.
Christina K
E
Tack för att du professionellt gick igenom allt med oss, slutresultatet på huset blev så fantastiskt fint och välbyggt. Nya soldäcket är över våra förväntningar stort tack till Fredrik på mitt dala bygg
Emma A
E
Mitt Dala Bygg AB gjorde en utbyggnad av vårt hus. De var seriösa och gjorde ett noggrant jobb utan att lämna bygget och åka på andra uppdrag emellan. De kom även med egna idéer när vi själva körde fast lite och följde upp efter avslutat jobb för att se att vi var nöjda. Superduktiga killar som varmt rekommenderas.
Emma L